Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς της Παρασκευής με Ε.Α.Π.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας, πριν από λίγο με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης, ενόψει της αναμέτρησης με την Ε.Α.Π. για την 27η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ, η οποία θα διεξαχθεί αύριο, Παρασκευή στις 17.00 στο γήπεδο των Αρμένων.

Με την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι της Παρασκευής. Για μία ακόμη φορά η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές με νέο πρόσωπο στην αποστολή τον 15χρόνο Παναγιώτη Θεοδωράκη. Δεν υπολογίζονται για διάφορους λόγους οι Τσούνι, Κουνδουράκης, Α. Βογιατζάκης, Καργάκης και ο Γ. Βογιατζάκης, ενώ αντιθέτως επιστρέφει από τιμωρία ο Δημήτρης Κλειδής.
Η αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι της Παρασκευής με την Ε.Α.Π. στους Αρμένους, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Κοκολάκης, Πετρογιαννάκης, Δ. Κλειδής, Π. Κλειδής, Τριχάκης, Ντιμιτρόφ, Μάνσε, Παπαδογιάννης, Χνάρης, Βερνάδος, Λεονάρντο, Θ. Γασπαράκης, Τσαγκαράκης, Τσοτσόρια, Καραγιώργης, Δραμιτινός, Θεοδωράκης.

Προηγούμενο άρθροΜεγάλες σε έκταση νίκες για Νέους και Προπαίδες της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο (13.30) οι Προπαίδες μας, την Κυριακή (11.00) οι Νέοι μας