Η αποστολή της ομάδας μας για την Αλφά

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αναμέτρησης για την 28η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου, την ερχόμενη Κυριακή 18 Απριλίου.

Η ομάδα μας, αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Αλφάς τον τοπικό ΠΑΟ, στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής, στο τελευταίο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι της. Η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, απέναντι στον ΠΑΟ Αλφάς, ψάχνοντας την 5η συνεχόμενη νίκη της και 12η συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα.

Εκτός πλάνων από το παιχνίδι της Κυριακής, έχουν τεθεί οι Μαραγκουδάκης, Χατζησπύρος, Π. Αποστολάκης, Παπαδάκης. Έτσι, μετά από την ολοκλήρωση της σημερινής τελευταίας προπόνησης ο προπονητής της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟ Αλφάς, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αβντία, Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Γασπαράκης, Γιαπεντζάκης, Δανδάλης, Δραμιτινός. Θεοδωράκης, Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Παπαδάκης, Πετρογιαννάκης, Σηφακάκης, Τσόλας, Φραγκάκης.

Προηγούμενο άρθροΟ Φραντζεσκάκης σφυρίζει στην Αλφά
Επόμενο άρθροΔράση σήμερα για τις 2 ομάδες Προπαίδων μας