Επιτυχημένη και με πολλές Ελπίδες… η τελετή λήξης για φέτος της Ακαδημίας μας

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια εκδήλωση για την λήξη λειτουργίας της Ακαδημίας της ομάδας μας. Την περασμένη Δευτέρα η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας διοργάνωσε την εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη σε όλους τους μικρούς ποδοσφαιριστές. Όλα αυτά τα παιδιά που για μια ολόκληρη χρονιά συμμετείχαν με πάθος στο άρτιο πρόγραμμα της Ακαδημίας μας.

Στην εκδήλωση της Δευτέρας απονεμήθηκαν έπαινοι σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην Ακαδημία την φετινή χρονιά, αλλά και ειδικότερα βραβεύθηκαν οι συνεπέστεροι ανά κατηγορία, όπως και τα παιδιά που διακρίθηκαν με την κλήση και συμμετοχή τους στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΡ. Την ευθύνη εκγύμνασης της ομάδας είχαν διπλωματούχοι προπονητές ποδοσφαίρου, με επικεφαλής τον Παντελή Κατικά και άμεσο συνεργάτη του, τον Γιάννη Καραβιώτη.

Στην Δευτεριάτικη εκδήλωση τα παιδιά συνόδευσαν γονείς, συγγενείς και φίλοι τους, συμμετέχοντας σε αυτή την λιτή και όμορφη γιορτή. Το παρόν ακόμη έδωσαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αρμένων Γιώργος Κολυβάκης, ο τοπικός σύμβουλος Αρμένων Στρατής Γουνάκης, ο εφημέριος της Ενορίας Αμπελακίου πατήρ Μανόλης Καραγιώργης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο Υπεύθυνος Μικτών Ομάδων και Υποδομών ΕΠΣΡ Νίκος Μαρκουλιδάκης και ο Γ. Γραμματέας του ΣΔΠΡ Νίκος Σαρής. Την εκδήλωση της Ακαδημίας της ομάδας μας τίμησαν ακόμη ο πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων Ανδρέας Σηφάκης και οι ομόλογοι του, Νίκος Ζανιδάκης (Καστέλλου), Χαράλαμπος Παυλάκης (Μύρθιου) και Γεώργιος Πετράκης (Σωματά), αλλά και ο πρόεδρος επιτροπής γηπέδου Αρμένων Γιώργος Κτιστάκης.

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ

OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_Mpikakis_Stelios OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_Petrakis_Sifis OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_Katikas_Pantelis OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_Daskalomarkakis_Giorgos

Η αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με τον σύντομο χαιρετισμό του προέδρου της ομάδας μας, Στέλιου Μπικάκη, ο οποίος αφού συνεχάρη τα παιδιά, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, τους διπλωματούχους προπονητές και τους συνεργάτες του, στην συνέχεια προχώρησε σε δύο σημαντικές ειδήσεις. Στην δημιουργία δεύτερης ομάδας με την ονομασία «Ελπίδες Αρμένων Ρεθύμνου», για την οποία γίνονται προσπάθειες να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας Ρεθύμνου, αλλά και στο τελικό στάδιο που βρίσκεται η κατασκευή κερκίδας στο γήπεδο των Αρμένων.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΟΦ Αρμένων Στέλιος Μπικάκης, μεταξύ άλλων επεσήμανε, «Η ακαδημία μας έχει ορίσει σαν στόχο πέρα από την αγωνιστική εξέλιξη ποδοσφαιρικά των παιδιών και την διαπαιδαγώγηση  τους, ώστε να γίνουν πρωτίστως καλοί και χρήσιμοι άνθρωποι στην κοινωνία μας. Όπως όλοι γνωρίζετε η Ακαδημία μας, κάνει βήματα σταθερά και προοδευτικά, χάρη στην συνεισφορά των ανθρώπων που συμβάλουν για αυτό μέσα και έξω από αυτήν. Ανάμεσα στα αλλά φέτος κάναμε ένα ακόμα μεγάλο βήμα και αφορά την συνεχεία των παιδιών που ολοκληρώνουν την εκπαίδευση τους στην ακαδημία και χρειάζονται ακόμα άλλο ένα σκαλοπάτι για την εξέλιξη τους, και αυτό είναι η ίδρυση δεύτερης ανδρικής ομάδας που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της β’ τοπικού της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου το όποιο είναι πιο προσιτό για την ηλικία των παιδιών. Και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να προλάβουμε με την επομένη αγωνιστική σεζόν να λάβει μέρος αγωνιστικά.

Βέβαια με την ίδρυση των  «Ελπίδων» (το όνομα αυτής) και η ανδρική ομάδα του ΟΦΑ δεν παραβγαίνει από τους στόχους της όσων αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα εντάσσει στο δυναμικό της τα παιδιά που είναι έτοιμα να ανταπεξέλθουν στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Θέλω να σας δώσω και μία άλλη ευχάριστη είδηση η όποια αφορά τη κερκίδα, κάτι που λείπει από  αυτό το πολύ ωραίο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια».

Στην συνέχεια ακολούθησαν σύντομες ομιλίες του Διευθυντή της Ακαδημίας μας Ιωσήφ Πετράκη και του Υπεύθυνου προπονητή Παντελή Κατικά. Σύντομο χαιρετισμό, συγχαίροντας την Ακαδημία μας και τον τρόπο λειτουργίας της, απεύθυναν όλοι οι προσκεκλημένοι μας.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΣΤΕΡΩΝ

OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_vraveysi_Projunior OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_vraveysi_Junior OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_vraveysi_Propaidon OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_vraveysi_Paidon OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_vraveysi_Neon OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_vraveysi_Projunior_synepesterou_Sifakis_Marios OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_vraveysi_Junior_synepesterou_Koumantakis_Panagiotis OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_vraveysi_Propaidon_synepesterou_Kalisperakis_Kostas OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_vraveysi_Paidon_synepesterou_Niolakis_Stratos OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_vraveysi_Neon_synepesterou_Fragkakis_Dimitris
Στην συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων των παιδιών ανά κατηγορία, απονέμοντας τους σχετικούς επαίνους, όπως και ένα αναμνηστικό καπέλο της ομάδας μας, με τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν τα παιδιά, επιβραβεύοντας τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Την σκυτάλη στις βραβεύσεις πήραν οι συνεπέστεροι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΟΦ Αρμένων ανά κατηγορία, βάσει των παρουσιών τους σε προπονήσεις και αγώνες όλη τη σεζόν.

Αναλυτικά βραβεύτηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του ΟΦ Αρμένων, ως συνεπέστεροι:

Προτζούνιορ (2009-12): Μάριος Σηφάκης

Τζούνιορ (2007-08): Παναγιώτης Κουμαντάκης

Προπαίδες (2005-06): Κωνσταντίνος Καλησπεράκης

Παίδες (2003-04): Ευστράτιος Νιολάκης

Νέοι (2001-02): Δημήτρης Φραγκάκης

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΡ

OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_vraveysi_Mikti_Paidon OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_vraveysi_Mikti_Neon

Πέρα από την συνέπεια όμως υπήρξαν και οι ατομικές διακρίσεις για μέλη της Ακαδημίας μας, τα οποία κλήθηκαν και συμμετείχαν φέτος στα παιχνίδια των Μικτών ομάδων ΕΠΣΡ. Βραβεύτηκαν λοιπόν ο Στράτος Νιολάκης που φόρεσε την φανέλα της Μικτής Παίδων ΕΠΣΡ, αλλά και οι Αλέξανδρος Βερνάδος, Παναγιώτης Θεοδωράκης, Νίκος Κολυβάκης, Λεονάρντο Νίκολι και Βασίλης Τσόλας που αγωνίστηκαν με την Μικτή Νέων ΕΠΣΡ. Επίσης, βραβεύτηκε ο Λεονάρντο Νίκολι για την κατάκτηση του τίτλου του 1ου σκόρερ στο 34ο Παγκρήτιο Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης» που διεξήχθη 13-14 Μαΐου στο Τυμπάκι Ηρακλείου.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΟΥ… ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ, Η ΜΟΥΣΙΚΗ, Ο ΧΟΡΟΣ… ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΥΜΑ

OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_xoros_paidion_2 OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_xoros_paidion OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_xoros_ds OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_kosmos_3 OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_klirosi_papoutsion OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_kosmos

Η βράδια έκλεισε με την ομάδα μας να κληρώνει ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια, προσφορά του Porto Bello, για τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας μας, με τυχερή την μητέρα του Φανούρη Ξένου, η οποία και παρέλαβε αμέσως το δώρο της. Φυσικά, η συνέχεια άνηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους με την ομάδα μας να τους προσφέρει πλούσιο γεύμα, υπό τους ήχους των μουσικών επιλογών του Black Jockey Κώστα Κουκούλη. Μάλιστα χόρεψαν μέλη της Ακαδημίας μας και μέλη του χορευτικού τμήματος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων, αλλά και το Δ.Σ. της ομάδας μας. Η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστεί τον Κώστα Κουκούλη, αλλά και τα Αναψυκτικά «ΙΔΗ» του Χριστόφορου Μουρτζανού, όπως και το κρεοπωλείο «Κυριακόπουλος» για την συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_kosmos_2 OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_ds_Mourtzanos_Filippos OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_kosmos_4 OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_kosmos_5 OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_EPSR_SDPR OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_psistaria OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_psistaria_2 OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_paixnidia_1 OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_paixnidia_2 OF_Armenon_Akadimia_teleti_lixis_paixnidia_3

Προηγούμενο άρθροΤην Δευτέρα 12 Ιουνίου η τελετή λήξης της Ακαδημίας μας
Επόμενο άρθροΣυλλυπητήρια ανακοίνωση