Εξαιρετική παρουσία στο εορταστικό τουρνουά του Άρη Ρεθ. για την Κ8 του ΟΦΑ

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η νεανική ομάδα του ΟΦΑ (Κ8) στο 1ο εορταστικό τουρνουά που συμμετείχε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα με διοργανωτή τον Άρη Ρεθύμνου στο γήπεδο Μισσιρίων. Σκοπός του τουρνουά ήταν φιλανθρωπικός δηλαδή η συγκέντρωση ποσού από το συμβολικό κόστος συμμετοχής κάθε ποδοσφαιριστή (1 ευρώ) για να δοθεί στο ΓΝΝ Ρεθύμνου.

Η ομάδα του Παντελή Κατικά ήταν στον Β’ όμιλο με αντιπάλους την αντίστοιχη της ΕΑΠ,τον Ρεθυμνιακό, τον Αστέρα Ρεθύμνου και τον Άρη Ρεθύμνου. Οι αναμετρήσεις ήταν διάρκειας 12 λεπτών ενώ φυσικά δεν υπήρχαν βαθμολογίες ούτε απονομή Κυπέλλων παρά μόνο διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια για όλες τις ομάδες.

Όσον αφορά στο σκέλος των αποτελεσμάτων στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα μας επικράτησε του Ρεθυμνιακού με 2-1 με τον Σταματίου που ήταν ο σκόρερ και των τριών τερμάτων συνολικά της ομάδας μας να πετυχαίνει και τα δύο γκολ. Στο επόμενο ματς με αντίπαλο τον Αστέρα Ρεθύμνου η ομάδα μας ηττήθηκε με 1-0. Ακολούθησε η λευκή ισοπαλία με την ΕΑΠ και η νίκη με 1-0 κόντρα στον οικοδεσπότη Άρη Ρεθύμνου για την 4η και τελευταία αγωνιστική καθώς την 5η είχε ρεπό.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελούσαν οι εξής: Μάρκος Αλεξάκης, Μανώλης Σταμάτιου, Σέμι Τάρε, Λεωνίδας Τάρε, Μανώλης Κουρμούλης, Μάρκος Μαυρογιαννάκης, Μάριος Καραστάθης, Ανδρέας Παπαδάκης.

 

Προηγούμενο άρθροΤσίμπησε τον βαθμό, «χ»άθηκε μεγάλη ευκαιρία για «τρίποντο» με Κάλυβο (1-1)
Επόμενο άρθροΣτάθηκε καλά για 60′ αλλά ηττήθηκε από τον Άρη η Κ16