Είχε τις ευκαιρίες του έλειψε το γκολ κόντρα στον Ψηλορείτη (ήττα 0-2)

Πολύ καλή παρουσία είχε ο ΟΦΑ στο ματς με τον Ψηλορείτη στο γήπεδο Αρμένων αλλά δεν κατάφερε να πάρει βαθμό ή βαθμούς γνωρίζοντας την ήττα 0-2 και παρέμεινε έτσι στο -5 από την ζώνη του υποβιβασμού (ένα ματς λιγότερο έχει η Αλφά το αναβληθέν με Κάλυβο λόγω κακοκαιρίας).

Η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 3’ ο Λεονάρντο σούταρε λίγο άουτ. Τρία λεπτά αργότερα από φάουλ του Γ. Βογιατζάκη η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο ίδιο λεπτό είχαμε μια αναγκαστική αλλαγή με τον Στράτο Νιολάκη να τραυματίζεται πιθανότατα σοβαρά και να αντικαθίσταται από τον Κλαούντιο Τσακάλι. Μια πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για σοβαρό πρόβλημα στον μηνίσκο του νεαρού παίκτη με την ομάδα μας φυσικά να του εύχεται ταχεία ανάρρωση.

Στην πρώτη επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ για τους φιλοξενούμενους έφερε και το γκολ όταν από βαθιά μπαλιά του Βέλκοφ η άμυνα μας αδράνησε με τον Κόκκαλη αμαρκάριστο να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι για το 0-1. Στο 20’ οι «κόκκινοι» έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση όταν μετά από συρτή σέντρα του Τσακάλι ο Λεονάρντο δεν κατάφερε να κάνει την προβολή και ο Τσόλας από πολύ κοντά πλάσαρε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Ψηλορείτη. Οκτώ λεπτά αργότερα από κόρνερ του Γερωνυμάκη ο Λεκάκης με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Διαμαντάκη.

Στο 35’ ο Μάνσε σούταρε άουτ ενώ στο 39’ ο Λεονάρντο δέχτηκε τράβηγμα μέσα στην περιοχή από τον Κρασονικολάκη με τον διαιτητή κ. Χατζημπεκιάρη να δείχνει παίζεται. Τρία λεπτά αργότερα από γύρισμα του Τσακάλι ο Λεονάρντο δεν πρόλαβε να πλασάρει με τους αμυντικούς να διώχνουν ενώ στο 43’ το σουτ του δεύτερου κατέληξε μόλις άουτ. Τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα μας στο πρώτο μέρος ένα φάουλ του Γερωνυμάκη στις καθυστερήσεις με τον Διαμαντάκη να διώχνει δύσκολα με γροθιές.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο λόγω και της βροχόπτωσης πριν αλλά και κατά την διάρκεια του ματς με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 0-2 στο 58’ με τον Κόκκαλη να κάνει μια ατομική ενέργεια και να πλασάρει στην κλειστή γωνία του Κολυβάκη. Έξι λεπτά αργότερα ο Μάνσε με σουτ «κεραυνό» δεν βρήκε στόχο ενώ στο 74’ ο Τσακάλι βρέθηκε σε θέση βολής όμως το πλασέ που επιχείρησε κόντραρε σε κόρνερ. Η πίεση των παικτών του Γιώργου Κτιστάκη συνεχίστηκε με τον Τζάρι με δυνατό σουτ να μην καταφέρνει να σκοράρει ενώ και ο Τσακάλι λίγο αργότερα πλάσαρε μόλις άουτ στην τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού για την ομάδα μας.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Ε. Κολυβάκης, Κονδύλης, Νιολάκης (6’ λ.τ. Τσακάλι), Κουρκουνάς (76’ Βαβουράκης), Γερωνυμάκης, Καράλης, Τσόλας (46’ Τζάρι), Λεκάκης, Γ. Βογιατζάκης, Μάνσε, Λεονάρντο (62’ Ανυφαντάκης).

Ψηλορείτης (Λυκούργος Τζαγκαράκης): Ν. Διαμαντάκης, Ν. Μιαρίτης, Δ. Μιαρίτης, Βέλκοφ, Σκαράκης (46’ Ν. Διαμαντάκης), Κρασονικολάκης, Κόκκαλης, Καλαμούκης (78’ Καπετανάκης), Βρέντζος (68’ Σαλιάϊ), Κουρνιανός, Μανωλιτσάκης.

Προηγούμενο άρθροΣχεδόν πλήρης ο ΟΦΑ για το κρίσιμο ματς με Ψηλορείτη
Επόμενο άρθροΑποφασισμένος και χωρίς απουσίες ο ΟΦΑ για την πρώτη νίκη εκτός έδρας φέτος