Δοκιμάζονται στον Πανιώνιο 3 ποδοσφαιριστές μας!

Την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην Ακαδημία που παραδοσιακά «παράγει» συνεχώς ταλέντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα έχουν τρεις (3) ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Ακαδημία μας και αγωνίζονται ήδη στην πρώτη ομάδα του ΟΦ Αρμένων.

Ο ΟΦ Αρμένων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως τρεις ποδοσφαιριστές μας, οι Πέτρος Κλειδής (αμυντικός μέσος-κεντρικός αμυντικός, 1999), Αλέξανδρος Βερνάδος (μέσος-επιθετικός, 2001) και Λεονάρντο Νικολλί (μέσος-επιθετικός, 2001) θα συμμετάσχουν το διάστημα 10-12 Απριλίου στις δοκιμαστικές προπονήσεις ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Πανιώνιος για την στελέχωση των τμημάτων της ΠΑΕ, U20 και U17.

Τα δοκιμαστικά θα λάβουν χώρα στο αθλητικό κέντρο των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Πανιώνιος στην Βάρη (Τριπτολέμου 42 Βάρη Fous De Foot), με τους 3 ποδοσφαιριστές μας να περνούν από το μικροσκόπιο των προπονητών της ιστορικής Νεοσμυρνιώτικης ΠΑΕ, των Γιάννη (Έβανς) Παυλόπουλου, Στέλιου Αποσπόρη, Δημήτρη Κοροπούλη και του σκάουτερ Αντώνη Μανίκα. Στα εν λόγω δοκιμαστικά θα συμμετάσχουν εκατοντάδες παιδιά, που έχουν γεννηθεί τα έτη 1999-2000-2001-2002, από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Όλη η οικογένεια του ΟΦ Αρμένων εύχεται κάθε επιτυχία στα παιδιά μας, με δύναμη και υγεία, να κυνηγήσουν το όνειρο τους και εμείς θα είμαστε στο πλευρό τους, για την εξέλιξη και πρόοδο τους!

Poseidonas_Geraniou-OF_Armenon_Kleidis_Petros_2Neoi_OF_Armenon-EAP2_Leonarnto_4Neoi_OF_Armenon-EAP2_Vernados_Aleksandros_2

Προηγούμενο άρθροΣτο τουρνουά του Μινωταύρου στα Χανιά η Ακαδημία μας
Επόμενο άρθροΕπιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας, 1-0 την Ε.Α.Π.