Διπλό με ανατροπή για Κ16 ΟΦΑ στην Επισκοπή

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στις αρχές του β’ μέρους από την τυπικά φιλοξενούμενη Επισκοπή ο ΟΦΑ κατόρθωσε να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα και με δύο τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης να πανηγυρίσει την νίκη.

Στο γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης της Επισκοπής οι τυπικά γηπεδούχος ομάδα μας χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ήταν πιο απειλητική για την αντίπαλη εστία. Πρώτη καλή στιγμή στο 7′ το σουτ του Γαλερού μπλόκαρε ο Τσάλαγγας ενώ στο 13′ ο Γεωργαλής σούταρε με τον γκολκίπερ των κυανόλευκων να διώχνει σε κόρνερ. Στο 22′ ο Σκουλούδης έκανε την πάσα με τον Αναγνωστάκη να πλασάρει λίγο αουτ. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο Αναγνωστάκης και πάλι μετά από πάσα του Καλησπεράκη πλάσαρε με τον Τσάλαγγα να αποκρούει.

Οι παίκτες του Μπάμπη Αποστολάκη προηγήθηκαν στο 52′ με πλασέ του Αουρέλ Γιαχάϊ με τους “κόκκινους” να φτάνουν κοντά στην ισοφάριση στο 58′ με τον Μαλετσά μετά από κόρνερ του Καλησπεράκη να μην προλαβαίνει τελευταία στιγμή να κάνει την προβολή. Έξι λεπτά αργότερα ο Γεωργαλής πλάσαρε με τον γκολκίπερ της Επισκοπής να μπλοκάρει. Φτάσαμε στο 72′ όταν από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Μίκα Τάρε ο Γαλερός με κοντινή κεφαλιά στην πλάτη της άμυνας έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Δύο λεπτά αργότερα ο Γαλερός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τσάλαγγα αλλά στο 78′ ο Μίκα πλάσαρε στο δοκάρι αλλά στην επαναφορά ο Γεωργαλής με ψύχραιμο πλασέ χάρισε την νίκη στην ομάδα του Γιάννη Καραβιώτη. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της Αργυρής Νικηφόρου μητέρας των Επαμεινώνδα και Στέλιου Κολυβάκη παικτών της πρώτης ομάδας και της Ακαδημίας μας αντίστοιχα που έφυγε από την ζωή πριν λίγες μέρες.

ΟΦ Αρμένων (Γιάννης Καραβιώτης): Ι. Σκουλούδης, Κατάκης, Μαλετσάς, Ράνσοου, Λ. Τάρε, Κ. Σκουλούδης, Καλησπεράκης, Γαλερός, Μ. Τάρε, Αναγνωστάκης, Γεωργαλής

Έπαιξέ ακόμη: Κ. Τάρε

Επισκοπή (Μπάμπης Αποστολάκης): Τσάλαγγας, Κοταλίδης, Μώρας, Φραγκιαδάκης, Μπουμουδάκης, Τραϊτοράκης, Πεκίνι, Καραταράκης, Γιαχάϊ, Ποθουλάκης, Λέκα.

Έπαιξαν ακόμη: Α. Καραγιάννης, Π. Καραγιάννης, Ν. Αποστολάκης

Με Μάνσε και Καράλη ετοιμοπόλεμος ο ΟΦΑ για την μάχη με Μελιδόνι

Με τον Ερλίντ Μάνσε να ξεπερνάει το πρόβλημα στο αριστερό άνω βλέφαρο και να δηλώνει έτοιμος για μια κόμη κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στον Τάλως Μελιδονίου την Κυριακή στο γήπεδο Αρμένων (15.30). Σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην ΝΕΑΡ επιστρέφει και ο Πέτρος Καράλης ο οποίος είχε απουσιάσει την περασμένη αγωνιστική.

Αναλυτικά η 22μελής αποστολή των Αρμένων για την αυριανή αναμέτρηση αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μενιουδάκης, Ε. Κολυβάκης, Καράλης, Γ. Βογιατζάκης, Ν. Κολυβάκης, Πολιτάκης, Κονδύλης, Γερωνυμάκης, Λεκάκης, Ντικιάν, Μάνσε, Τζάρι, Γαλερός, Φραγκάκης, Αβντίαν, Κουρκουνάς, Τσόλας, Τσακάλι, Λεονάρντο, Βρόσγος, Βαβουράκης, Ανυφαντάκης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (22Η)

Σάββατο 2-3-2019

15.30 ΕΑΠ-Ψηλορείτης

15.30 ΠΑΟ Αλφάς-Αστέρας Περάματος

Κυριακή 3-3-2019

15.30 ΟΦ Αρμένων-Τάλως Μελιδονίου

15.30 Ερμής Ζωνιανών-ΝΕΑΡ

15.30 Ποσειδώνας Γερανίου-Άρης Ρεθύμνου

15.30 Αστέρας Ρεθύμνου-Ρεθυμνιακός

15.30 Λιβάδια-Σπήλι

Δευτέρα 4-3-2019

15.30 ΑΕΜ-Κάλυβος

Προηγούμενο άρθροΑναβάλλεται η σημερινή προπόνηση του ΟΦΑ λόγω πένθους
Επόμενο άρθροΉττα του ΟΦΑ από το Μελιδόνι με δύο γκολ από…τα αποδυτήρια