Δεν άξιζε την ήττα η ομάδα μας

Δεν άξιζε την ήττα (2-3) η ομάδα μας από τον Άρη Ρεθύμνου, σήμερα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

«Πλήρωσε» τα νεκρά διαστήματα και τις αμυντικές αδράνειες σε τρεις φάσεις, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-3. Με πρωταγωνιστή το νεαρό Λεονάρντο στην επανάληψη, που σέρβιρε ένα γκολ και πέτυχε ένα ακόμη, η ομάδα μας μείωσε σε 2-3, αλλά δεν μπόρεσε στο φινάλε να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή. Μάλιστα, είχε και δύο δοκάρια, αλλά και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, σε ένα όμορφο παιχνίδι, δίχως σκοπιμότητες, με τις δύο ομάδες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο.

OF_Armenon-Aris_Rethymnou_OFA_omadiki OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Gasparakis_Thodoris_7 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Gasparakis_Thodoris_3 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Karagiorgis_Panagiotis OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Kleidis_Petros OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Gasparakis_Thodoris_4 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_arxigoi_diaitites OF_Armenon-Aris_Rethymnou_2 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_1 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Tsakali_Theodorakis OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Gasparakis_Thodoris OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Xnaris_Hlias OF_Armenon-Aris_Rethymnou_eisodos_omadon OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Vernados_Aleksandros OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Gasparakis_Thodoris_5 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Kleidis_Petros_2 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Ntimitrov_Tsvetan OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Trixakis_Giorgos_1 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_OFA_pagkos OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Trixakis_Giorgos_Hlias OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Tsagkarakis_Manolis OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Tsagkarakis_Manolis_4 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Ntimitrov_Tsvetan_2 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_OFA_endekada OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Leonarnto_2 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Margkini_Xnaris OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Leonarnto OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Tsagkarakis_Manolis_2 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Tsagkarakis_Manolis_3 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Gasparakis_Thodoris_6 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_Gasparakis_Thodoris_2 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_travmatismos_Gkiokas_Aggelos_2 OF_Armenon-Aris_Rethymnou_travmatismos_Gkiokas_Aggelos_1

Η ομάδα μας δικαιούται να διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Γασπαράκη στο 62’ από τον Πίργια. Άτυχος της αναμέτρησης ο επιθετικός του Άρη, Άγγελος Γκιόκας, ο οποίος τραυματίστηκε σε μια διεκδίκηση με τον Πετρογιαννάκη, αποχωρώντας σφαδάζοντας και σε φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Ευχή όλων να μην έχει κάτι σοβαρό και να επιστρέψει άμεσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Φάσεις και γκολ

2’ σέντρα του Γασπαράκη, καλό σουτ του Ντιμιτρόφ η μπάλα θα φύγει άουτ.

8’ μετά από καραμπόλα, βγαίνει σε θέση τετ α τετ ο Γκιόκας, αλλά ο Δανδάλης σώζει εντυπωσιακά.

22’ καλό σουτ του Αργυρού, η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ.

23’ ο Βελάι με κάθετη πάσα βγάζει σε θέση βολής τον Γκιόκα και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, 0-1.

26’ καλό σουτ του Λεονάρντο μέσα από την περιοχή, θα διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Πολιουδάκης.

32’ «κεραυνός» του Αργυρού μέσα από την περιοχή, η μπάλα θα καρφωθεί στο δεξί «Γ» του Δανδάλη, 0-2.

36’ σουτ του Ντιμιτρόφ από τα όρια της περιοχής, θα μπλοκάρει ο Πολιουδάκης.

43’ σουτ του Θ. Γασπαράκη, η μπάλα θα σταματήσει στο δεξί δοκάρι του Πολιουδάκη και θα καταλήξει άουτ.

44’ κόρνερ του Ντιμιτρόφ, σουτ του αμαρκάριστου Λεονάρντο μέσα από την περιοχή, θα διώξει με τα πόδια ο Πολιουδάκης.

51’ κόρνερ του Καψαλάκη, κεφαλιά του Μιχελιδάκη, η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα για το 0-3.

53’ όμορφη ατομική ενέργεια του Λεονάρντο, ο οποίος τροφοδοτεί τον Τσαγκαράκη και αυτός με πλασέ πέτυχε το 1-3.

59’ καλό σουτ του Ντιμιτρόφ, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

62’ ο Γασπαράκης ανατρέπεται από τον Πίργια εντός περιοχής, αλλά ο κ. Σαρής λέει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

69’ σε θέση βολής ο Αργυρός θα σουτάρει στέλνοντας την μπάλα άουτ.

72’ κάθετη πάσα του Γασπαράκη, ο Λεονάρντο θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ θα πλασάρει στο δεξί δοκάρι, θα κερδίσει ο ίδιος το ριμπάουντ και με νέο πλασέ θα μειώσει σε 2-3.

89’ σε θέση βολής ο Γασπαράκης μέσα στην περιοχή, θα σουτάρει, αλλά θα κοντραριστεί από αμυντικούς.

90’ σουτ του Αργυρού, με εντυπωσιακή επέμβαση ο Δανδάλης θα απομακρύνει την μπάλα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σαρής, Φραγκιαδάκης, Λιοδάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 53’ Τσαγκαράκης, 72’ Λεονάρντο – 23’ Γκιόκας, 32’ Αργυρός, 51’ Μιχελιδάκης.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 43’ Γασπαράκης, 72’ Λεονάρντο.

ΑΣΙΣΤ: 53’ Λεονάρντο, 72’ Γασπαράκης – 23’ Βελάι, 51’ Καψαλάκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Π. Κλειδής, Τριχάκης, Καραγιώργης (86’ Παπαδογιάννης), Γ. Βογιατζάκης (46’ Μάνσε), Βερνάδος (46’ Πετρογιαννάκης), Χνάρης, Ντιμιτρόφ, Θ. Γασπαράκης, Λεονάρντο, Τσαγκαράκης.

ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Στέλιος Κοζανίδης): Πολιουδάκης, Λαγκουβάρδος (78’ Τριχάκης), Πίργια, Μιχελιδάκης, Β. Χατζηδάκης, Μαργκίνι, Αργυρός, Καψαλάκης, Γκιόκας (86’ λ.τ. Σεφουλάι), Ρότση (63’ Παπάζογλου), Βελάι.

Προηγούμενο άρθροΝα κλείσει με νίκη τα εντός έδρας παιχνίδια θέλει η ομάδα μας
Επόμενο άρθροΗ παρουσία των ομάδων μας στα πρωταθλήματα Υποδομών ΕΠΣΡ