Για ότι καλύτερο η ομάδα μας με πολλούς νέους στην Σοχώρα

Με στόχο να αποχαιρετήσει με μία καλή εμφάνιση και ει δυνατόν ένα θετικό αποτέλεσμα την φετινή χρονιά, η ομάδα μας φιλοξενείται σήμερα στις 17.00 το απόγευμα στο γήπεδο της Σοχώρας, με αντίπαλο τον Ρεθυμνιακό, στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Σήμερα ολοκληρώνεται μια επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μας, με τον καλύτερο τρόπο, έχοντας στην 18μελή αποστολή της 10 ποδοσφαιριστές κάτω των 18 ετών που προέρχονται αποκλειστικά από την Ακαδημία μας. Γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, αφού βλέπουμε μικρά παιδιά που έχουν γαλουχηθεί το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία μας, να κάνουν το βήμα παραπάνωστην ποδοσφαιρική τους καριέρας. Νέο πρόσωπο στην αποστολή της ομάδας μας, ο 15χρόνος Βασίλης Τσόλας, ο οποίος θα έχει την πρώτη του συμμετοχή έστω και σε αποστολή της ανδρικής ομάδας, παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός.

Αναλυτικά, η αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι της 30ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ, με αντίπαλο τον Ρεθυμνιακό, αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Σταρράς, Πετρογιαννάκης, Γ. Βογιατζάκης, Τριχάκης, Π. Κλειδής, Μάνσε, Παπαδογιάννης, Χνάρης, Γασπαράκης, Καραγιώργης, Βερνάδος, Θεοδωράκης, Τσαγκαράκης, Λεονάρντο, Ντιμιτρόφ, Κολυβάκης, Τσόλας.

Προηγούμενο άρθροΜε 10 ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία μας, η αποστολή για Ρεθυμνιακό!
Επόμενο άρθροΙδανικό φινάλε για την ομάδα μας, με νίκη επί του Ρεθυμνιακού