Αξιόμαχη κόντρα στον Άρη η Κ14 παρά την ήττα (0-1)

Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Παντελή Κατικά στάθηκαν πολύ καλά στην αναμέτρηση και πάλεψαν για ένα θετικό αποτέλεσμα γνώρισαν την ήττα από τον Άρη Ρεθύμνου 1 στο γήπεδο Αρμένων για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ14 ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 2’ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Μίκα Τάρε να πλασάρει και τον Χεμπάϊ να διώχνει σε κόρνερ. Στο 16’ ο Λευτέρης Τάρε εκτέλεσε φάουλ με τον γκολκίπερ του Άρη να μπλοκάρει.

Οι «κίτρινοι» με την σειρά τους έφτασαν κοντά στο γκολ έξι λεπτά αργότερα με το φάουλ του Πρότσκα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 24’ από φάουλ του Σταματίου και πάσα του Κλάϊντι Τάρε ο Μίκα Τάρε δεν πρόλαβε τελευταία στιγμή να κάνει την προβολή και να ανοίξει το σκορ. Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου μετά από αδράνεια της άμυνας ο Αρμάντο Τσούνι πλάσαρε για το 0-1.

Στην επανάληψη έπεσε ο ρυθμός με τον Μίκα Τάρε να πλασάρει μόλις άουτ στο 44’ και τον Λευτέρη Τάρε τρία λεπτά αργότερα να απειλεί με φάουλ και τον Χεμπάϊ να μπλοκάρει. Τελευταία καλή στιγμή στο 68’ για την ομάδα μας όταν μετά από όμορφο συνδυασμό Γεωργιουδάκη και Κλάϊντι Τάρε ο Λευτέρης Τάρε πλάσαρε αλλά δεν βρήκε στόχο.

ΟΦ Αρμένων (Παντελής Κατικάς): Ι. Σκουλούδης, Σταματίου, Ράνσοου, Μίκα Τάρε, Τζ. Τάρε, Αναγνωστάκης, Κλάϊντι Τάρε, Λευτέρης Τάρε, Ξηράς, Ξένος, Α. Σκουλούδης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Γεωργιουδάκης, Α. Καλησπεράκης, Σ. Αλεξανδράκης, Ι. Αλεξανδράκης.

Άρης Ρεθύμνου (Κώστας Βατόγλου): Χεμπάϊ, Τζεκάκης, Κατσούγκρης, Β. Παπαδόπουλος, Αντουράκης, Φραχόλι, Γ. Παπαδόπουλος, Μπουλιός, Σεφουλάϊ, Πρότσκα, Τσούνι.

Προηγούμενο άρθροΑποφασισμένος και χωρίς απουσίες ο ΟΦΑ για την πρώτη νίκη εκτός έδρας φέτος
Επόμενο άρθροΔιπλό στη Σοχώρα με κομβικούς Κουρκουνά και Τσακάλι (2-1 την ΝΕΑΡ)