Ανταγωνιστικοί αλλά νέα ήττα από ΕΑΠ για την ομάδα μας (1-2)

Για άλλη μια αναμέτρηση η ομάδα μας είχε μια αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι στην ΕΑΠ όμως η αδράνεια της σε δύο στημένες φάσεις έφεραν ισάριθμα γκολ και παρά την αντίδραση προς το τέλος δεν απέφυγε την ήττα από την ΕΑΠ.

Ο Φίλιππος Μουρτζανός επέστρεψε ως αντίπαλος για πρώτη φορά στο γήπεδο που ήταν προπονητής τα προηγούμενα τρία περίπου χρόνια και έφυγε με σημαντικό διπλό από αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πατούσαν πιο καλά και ήταν πιο επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις ενώ είχαν και 2-3 καλές στιγμές να ανοίξουν το σκορ με τον ΟΦΑ να προσπαθεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα χωρίς αποτέλεσμα με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη είχαμε με το καλημέρα την πρώτη καλή στιγμή και κορυφαία για την ομάδα μας στο 50’ όταν ο Τσόλας βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά νικήθηκε από τον Φιορέντζη ο οποίος έδιωξε. Στο 59’ από γύρισμα του Γ. Βογιατζάκη ο Τσακάλι πλάσαρε πάνω από το δοκάρι ενώ και στο 72’  ο Μάνσε ήταν άστοχος στο πλασέ που επιχείρησε. Δύο λεπτά αργότερα μετά από φάουλ του Περκέτσι ο Καλτσουνίδης με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για την ΕΑΠ. Φτάσαμε στο 82’ όταν από κόρνερ του Βλάϊκούδη ο Καλυβιαννάκης με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το 0-2. Στο 86’ μετά από ανατροπή του Ν.Κολυβάκη μέσα στην περιοχή από τον Α. Κωστόπουλο ο ΟΦΑ κέρδισε πέναλτι με τον Μάνσε από την άσπρη βούλα να μειώνει σε 1-2. Παρά όμως τις προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Κτιστάκη δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια με την ΕΑΠ να κρατάει  την νίκη.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ως είθισται πλέον παραδόθηκε από μία ανθοδέσμη τόσο στην ομάδα της ΕΑΠ που παρέλαβε ο αρχηγός της ομάδας Πολύχρονος όσο και στους διαιτητές την οποία παρέλαβε η βοηθός διαιτητή κ. Συργούνη.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Αποστολάκης, Κονδύλης, Ν. Κολυβάκης, Α. Βογιατζάκης, Κοσμίδης (72’ Καράλης), Μάνσε, Τσόλας, Λεκάκης (66’ Γερωνυμάκης), Γ. Βογιατζάκης (80’ Αθανασιάδης), Τσακάλι (60’ Τζέτσο), Κτιστάκης.

ΕΑΠ (Φίλιππος Μουρτζανός): Φιορέντζης, Καλυβιανάκης (95’ Τζαγκαράκης),, Πολύχρονος, Δ. Κωστόπουλος, Καλτσουνίδης (83’ Κούζμινας), Περκέτσι, Λαδιανός, Μαύρης (55’ Βλαϊκούδης), Αβντιάϊ, Σταυράκης (46’ Ζότο), Α. Κωστόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα με “επτάσφαιρο” για την Κ16 του ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΗ διοίκηση παρέθεσε γεύμα στην ομάδα, μετά τον αγώνα με την ΕΑΠ