Ανταγωνιστικοί στο α’, μίλησε η εμπειρία της ΑΕΜ στο β’ (ήττα 8-0)

Η απειρία και η έλλειψη συγκέντρωσης στην επανάληψη για την ομάδα μας που δέχτηκε 6 γκολ σε περίπου 15′ (από το 53′ έως το 67′) είχε ως αποτέλεσμα την βαριά ήττα με 8-0 από την Πρωταθλήτρια και μαθηματικά πλέον ΑΕΜ στο γήπεδο Περάματος για την 26η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Οι “κόκκινοι” του Γιώργου Κτιστάκη -που εκτός των άλλων αγωνίστηκαν με αρκετές σημαντικές απουσίες- αυτό που κρατάνε από την αναμέτρηση είναι κυρίως την εμφάνιση του πρώτου μισού όταν και έκλεισαν τους χώρους στην γηπεδούχο ομάδα με αποτέλεσμα παρά τις αρκετές τελικές να πετυχαίνει μόλις ένα γκολ και αυτό από αδράνεια της άμυνας.

Στο 16′ στην πρώτη καλή στιγμή απείλησε για τον ΟΦΑ ο Μάνσε με φάουλ το οποίο κατέληξε λίγο άουτ. Όμως οκτώ λεπτά αργότερα από πάσα του Βελονάκη ο ξεχασμένος Γαρεφαλάκης με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και μέσα σε πέντε λεπτά ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Αρχικά στο 53′ ο Μέμος έκανε το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα μετά από κόντρες στην μικρή περιοχή ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Βελονάκης σημείωσε το 3-0 για να έρθει ο Δελήμπασης στο 57′ με τεχνικό πλασέ να γράψει το 4-0.

Τρία λεπτά αργότερα από συρτή σέντρα του Μονιάκη ο Ν. Κολυβάκης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μενιουδάκη. Στο 63′ ο Γαρεφαλάκης με πλασέ πέτυχε το 6-0 ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φοβάκης ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ στο 7-0. Στο 83′ ο Μάνσε σούταρε με τον Δανδάλη να μπλοκάρει και το τελικό 8-0 διαμόρφωσε στο 88′ ο Βελονάκης φτάνοντας τα 40 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

ΑΕΜ (Κώστας Κιάσσος): Δανδάλης-Κοκολάκης, Δροσάκης, Λουμπάκης, Μονιάκης (66′ Σηφάκης), Δελήμπασης (60′ Περήφανος), Μέμος (79′ Βιτώρος), Φοβάκης (73′ Λέσι), Γαρεφαλάκης, Βελονάκης, Παπαγιαννάκης, Μαρτιμιανάκης.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Μενιουδάκης, Φραγκάκης, Τζάρι (80′ Μαλετσάς), Γαλερός, Κολυβάκης, Ανυφαντάκης (57′ Λεονάρντο, 88′ Τσαχόκου), Τσόλας, Γερωνυμάκης, Γ. Βογιατζάκης, Μάνσε, Πολιτάκης (70′ Σκουλούδης).

Προηγούμενο άρθροΤο πάλεψε αλλά ηττήθηκε η Κ16 από Κεραυνό (0-2)
Επόμενο άρθροΑναβολή της αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου – Εντός με Επισκοπή 2010 η Κ12 στο Πέραμα με ΑΕΜ η Κ14