Ανταγωνιστική στο α’ μέρος, λύγισε από την κούραση στο β’ η Κ16 του ΟΦΑ

Για περισσότερα από 50’ ο ΟΦΑ (Κ16) είχε πολύ καλή παρουσία απέναντι στον Ολυμπιακό Ρεθύμνου αλλά στη συνέχεια και μετά το 3-1 η ομάδα μας εμφανίστηκε κουρασμένη γνωρίζοντας την ήττα με 8-1 για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Στο γήπεδο Αρμένων έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου να αιφνιδιάζει και να προηγείται στο πρώτο τέταρτο με 0-2 με γκολ του Τουρνάκη στο 10’ και του Βερνάδου στο 12’. Η ομάδα του Γιάννη Καραβιώτη παρά την ψυχρολουσία κατόρθωσε μετά από μια όμορφη συνεργασία να μειώσει στο σκορ στο 15’ όταν από έξυπνη πάσα του Γεωργαλή στην πλάτη της άμυνας ο Κων. Σκουλούδης με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 28’ ο Κατάκης σούταρε αλλά ήταν άστοχος ενώ στο 36’ ο Κλάϊντι Τάρε μετά από γύρισμα του Σκουλούδη δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή από πολύ κοντά με τον τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων» να μπλοκάρει στις καλύτερες φάσεις του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι «πορτοκαλί» μπήκαν πιο δυνατά και είχαν μια πολύ καλή στιγμή στο 48’ με το σουτ του Σκουλούδη να περνάει λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Πετρογιαννάκης σημείωσε το 3-1 και κάπου εκεί οι γηπεδούχοι φάνηκαν να μένουν από δυνάμεις. Ο Ολυμπιακός Ρεθύμνου πέτυχε άλλα τρία τέρματα στο 55’ και στο 65’ από τον Άλντο και ενδιάμεσα στο 60’ από τον Έντι ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 6-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε τέσσερα λεπτά πριν το τέλος με τα τέρματα του Τουρνάκη στο 73’ και Άλντο στο 76’ για το 8-1 των φιλοξενούμενων.

ΟΦ Αρμένων (Γιάννης Καραβιώτης): Ι. Σκουλούδης, Χριστοδούλου, Κατάκης, Αναγνωστάκης, Κολυβάκης, Λ. Τάρε, Καληπσεράκης, Κ. Σκουλούδης, Μ. Τάρε, Ράνσοου, Γεωργαλής.

Ολυμπιακός Ρεθύμνου (Βασίλης Νικολουδάκης): Δεσποτόπουλος, Βερνάδος, Τουρνάκης, Πιρέ, Οικονομάκης, Τσακαλάκης, Δεληγιώργης, Πετρογιαννάκης, Τσαμχιού, Κοτζαμπασάκης, Ψωμάς, Άλντο.

Έπαιξε ακόμη: Κρούτι Έντι

Προηγούμενο άρθροΆντεξε για 30’ ο ΟΦΑ, βαριά ήττα από Ζωνιανά
Επόμενο άρθροΜεγάλη ευκαιρία για βαθμό, «τζάμπα» ήττα στο Ατσιπόπουλο (3-0 από ΕΑΠ)