Ανατροπή με αγγλικό σκορ για την Κ14 στην εκπνοή του ματς (4-4)

Συναρπαστική αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο Αρμένων με τον ΟΦΑ να προηγείται στο σκορ και τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου να παίρνει προβάδισμα με 4-1 όμως την τελευταία λέξη την είχαν οι “κόκκινοι” καθώς στις καθυστερήσεις ισοφάρισαν σε 4-4. Κορυφαίος για την ομάδα μας ο Μίκα Τάρε που πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα τέρματα.

Οι παίκτες του Παντελή Κατικά μπήκαν πιο δυνατά στο ματς με τον Κολυβάκη να σουτάρει λίγο άουτ στο 9′ αλλά τον Μίκα Τάρε τέσσερα λεπτά αργότερα με ατομική ενέργεια να ανοίγει το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 20′ μετά από σέντρα του Πετρογιαννάκη ο Άγγελος Τάρε στην προσπάθεια του να διώξει υπό πίεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΑ για το 1-1 με τον επόπτη να σηκώνει σημαία για οφ σάϊντ αλλά τον διαιτητή Μανώλη Λιοδάκη να παίρνει πάνω του την φάση και να δείχνει σέντρα.

Στο 28′ ο Μίκα Τάρε δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ των “ερυθρόλευκων” ενώ και στο 30′ ο Αναγνωστάκης πλάσαρε αλλά ο Δεσποτόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο Κοτζαμπασάκης σκόραρε για το 1-2 και στο 34′ ο Νικολακάκης σημείωσε το 1-3 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Κολυβάκης με φάουλ ανάγκασε τον Δεσποτόπουλο να διώξει με υπερένταση ενώ στο 37′ ο Άλντο με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Ο Κλάϊντι Τάρε στο 39′ σούταρε αλλά μπλόκαρε ο νεαρός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ρ. Στη συνέχεια η γηπεδούχοι πίεσαν για να μειώσουν το σκορ και δημιουργήσανε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες.

Αρχικά στο 43′ ο Κολυβάκης πλάσαρε μόλις άουτ όπως και στο 46′ ο Σταματίου ενώ στο 45′ ο Αναγνωστάκης με δυνατό σουτ δεν κατάφερε να σκοράρει με τον Δεσποτόπουλο να διώχνει με δυσκολία. Στο 47′ ο Κολυβάκης πλάσαρε με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ρ. να διώχνει με τα πόδια με τον Κολυβάκη και πάλι από πολύ κοντά να αστοχεί. Πέντε λεπτά αργότερα ο Καλησπεράκης σούταρε με τον Δεσποτόπουλο να διώχνει και πάλι και τον Σταματίου να πλασάρει από πολύ κοντά λίγο άουτ.

Η αντεπίθεση ξεκίνησε από το 54′ με τον Μίκα Τάρε με ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ να μειώνει σε 4-2. Με τον ίδιο τρόπο και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από το κέντρο μέχρι την μεγάλη περιοχή του αντιπάλου στο 63′ σημείωσε το 4-3 για να φτάσουμε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Λευτέρης Τάρε με τρομερή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι ισοφαρίζοντας στο τελικό 4-4.

ΟΦ Αρμένων Κ14 (Παντελής Κατικάς): Ι. Σκουλούδης, Α. Σκουλούδης, Κολυβάκης, Κ. Τάρε, Σταματίου, Α. Τάρε, Καλησπεράκης, Μ. Τάρε, Αναγνωστάκης, Λ. Τάρε, Ράνσοου.

Έπαιξαν ακόμη οι: Ι. Αλεξανδράκης, Σ. Αλεξανδράκης, Ν. Γεωργιουδάκης, Φ. Ξένος.

Ολυμπιακός Ρεθύμνου Κ14 (Βασίλης Νικολουδάκης): Δεσποτόπουλος, Τουρνάκης, Βερνάδος, Οικονομάκης, Δεληγιώργης, Πετρογιαννάκης, Ψωμάς, Παλουτσάϊ, Κοτζαμπασάκης, Τσακαλάκης, Λιναρδάκης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Πιρέ, Σέχι, Άλντο.

Αποκόμιση εμπειριών για την Κ12 απέναντι στον Αστέρα Ρεθύμνου 1

Το αποτέλεσμα ασφαλώς δεν ήταν το ζητούμενο για την Κ12 του ΟΦΑ κόντρα στον Αστέρα Ρεθ. 1 αλλά το να πάρουν εμπειρίες και παιχνίδια στα πόδια τους όπως και έγινε με τους φιλοξενούμενους να παίζουν για να το ευχαριστηθούν.

ΟΦ Αρμένων Κ12(Γιάννης Καραβιώτης): Κολυβάκης Στ., Ξηράς, Καλησπεράκης Αλ., Γασπαράκης, Κιόσια Μπεν, Κιόσια Έρικ, Σηφάκης Μάριος, Σηφάκης Μανώλης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Αλεξάκης, Χατζησπύρος, Παπαδονικολάκης, Γιαννακάκης, Βαγιωνάκης, Ζαννής, Σταματίου.

 

 

Προηγούμενο άρθροΚάλεσμα στον κόσμο για τον “τελικό” με Αλφά. Δράση και σε Κ14, Κ12
Επόμενο άρθροΠειστική εμφάνιση και νίκη κόντρα σε ΠΑΟ Αλφάς, ελπίζει για παραμονή ο ΟΦΑ