Διπλό με…σύμμαχο τον άνεμο για την Κ14 στο Ατσιπόπουλο (3-0)

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Κ14 μέσα στο 2019 και μάλιστα εκτός έδρας καθώς μετά το διπλό στα Μισίρια την περασμένη βδομάδα κόντρα στον Παναρκαδικό, πέρασε και από το Ατσιπόπουλο (3-0 την ΕΑΠ).

Τα δύο από τα τρία γκολ μπήκαν με απευθείας εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ αντίστοιχα με την βοήθεια και του δυνατού αέρα που έδωσε ταχύτητα στην μπάλα αιφνιδιάζοντας τον νεαρό γκολκίπερ της ΕΑΠ.

Μόλις στο 4’ ο Καλησπεράκης με πανέμορφη εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Πρίφτι για το 0-1 ενώ στο 20’ ο ίδιος παίκτης σκόραρε με μακρινό φάουλ έξω από την περιοχή και από πλάγια αριστερά για το 0-2. Τρία λεπτά αργότερα ο Ι. Κολυβάκης πλάσαρε λίγο άουτ με το σκορ να παραμένει ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ι. Κολυβάκης στο 49’ ήταν άστοχος με το παιχνίδι να μην έχει τις μεγάλες φάσεις ως το 76’ όταν ο Άγγελος Τάρε νικήθηκε από τον Πρίφτι ο οποίος απέκρουσε. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ματς στο 78’ ο Μίκα Τάρε με ατομική προσπάθεια που ξεκίνησε από το κέντρο του γηπέδου και έφτασε στην περιοχή πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 3-0.

ΕΑΠ (Αντώνης Πατητάρας): Πρίφτι, Χαραλαμπάκης, Σταυριδάκης, Φρατζεσκάκης, Χατζηγεωργίου, Αράπι, Χριστουλάκης, Ρουκουνάκης, Ντίρμα, Τζουγανάκης, Ακλάσης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Καριλάκης, Κωστάκης, Μαρακάκης, Μπαραδάκης.

ΟΦ Αρμένων (Παντελής Κατικάς): Ι. Σκουλούδης, Κ. Τάρε, Κολυβάκης, Σταματίου, Μ. Τάρε, Κ. Καλησπεράκης, Α. Τάρε, Ράνσοου, Αναγνωστάκης, Ε. Τάρε, Ξηράς.

Έπαιξαν ακόμη οι: Α. Σκουλούδης, Ξένος, Γεωργιουδάκης, Α. Καλησπεράκης, Σ. Αλεξανδράκης, Ι. Αλεξανδράκης.

Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το Φεστιβάλ Ακαδημιών ΟΠΑΠ
Επόμενο άρθροΆντεξε για 30’ ο ΟΦΑ, βαριά ήττα από Ζωνιανά