Ήττα του ΟΦΑ από το Μελιδόνι με δύο γκολ από…τα αποδυτήρια

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας κόντρα στον Τάλω Μελιδονίου σε ένα κλειστό ματς γνωρίζοντας την ήττα από την Μυλοποταμίτικη ομάδα με 0-2 χάρη σε δύο γκολ από το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης και πλέον μετά την νίκη του ΠΑΟ Αλφάς κόντρα στον Αστέρα Περάματος η σωτηρία απέχει πέντε βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο ματς μόλις στο 6′ όταν μετά από σέντρα του Σωπασουδάκη ο Λαγουδάκης άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Γιώργου Κτιστάκη έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 8′ αλλά το πλασέ του Τσακάλι πέρασε δίπλα από το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Τέσσερα λεπτά αργότερα από βολέ του Κελαϊδή και λάθος εκτίμηση των αμυντικών ο Κρανιωτάκης που καραδοκούσε σημείωσε το 0-2. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια με τους γηπεδούχους να φτάνουν κοντά στο γκολ πάλι με τον Τσακάλι στο 35′ να είναι άστοχος.

Στην επανάληψη οι “κόκκινοι” πίεσαν είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές με τον Τσόλα και τον Μάνσε να μην μπορούν να σκοράρουν ενώ στο 75′ ο Λεονάρντο ανατράπηκε μ’εσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει παίζεται καθώς θεώρησε ότι υπήρξε επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης.

ΟΦ Αρμένων (Γιώργος Κτιστάκης): Ε. Κολυβάκης, Κονδύλης, Καράλης (57′ Γερωνυμάκης), Κουρκουνάς (46′ Ν. Κολυβάκης), Αβντίαν (65′ Λεονάρντο), Βρόσγος (80′ Γαλερός), Τσόλας, Λεκάκης, Γ. Βογιατζάκης, Τσακάλι, Μάνσε.

Προηγούμενο άρθροΔιπλό με ανατροπή για Κ16 ΟΦΑ στην Επισκοπή
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα για την Κ12 του ΟΦΑ αύριο (με ΑΓΟΔΑ εντός)