Ήττα της ομάδας μας στην Επισκοπή

Με το αριστερό μπήκε στο 2018 η ομάδα μας γνωρίζοντας την ήττα με 5-0 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Επισκοπής, σε παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και ευτύχησαν μόλις στο πρώτο τέταρτο να πετύχουν δύο γκολ κάνοντας πιο εύκολο το έργο τους για τη συνέχεια. Ίσως να υπήρχε διαφορετική εξέλιξη, αν ο διαιτητής Δασκαλομαρκάκης δεν χάριζε την απευθείας κόκκινη στον Λουμπάκη για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Πετρογιαννάκη. Η ομάδα μας προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ που θα την ξανά έβαζε στο ματς, αλλά χωρίς επιτυχία και στο φινάλε η Επισκοπή έφτασε στην επίτευξη δύο ακόμη τερμάτων, έχοντας για απόλυτο πρωταγωνιστή τον ασταμάτητο Ντέιβιντ Ματαραγκάσι, ο οποίος πέτυχε καρέ τερμάτων.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε 1’ λεπτού σιγή στην μνήμη του Ευγένιου Γκέραρντ.

Φάσεις και γκολ

6’ σέντρα του Νάκα, ο Γκιόκας με τακουνάκι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μας, για το 1-0.

10’ ο Δανδάλης θα κάνει βολέ, ο Σηφακάκης με πάσα θα τροφοδοτήσει τον Γασπαράκη, ο οποίος απέναντι από το Νικηφόρο θα νικηθεί από τον πορτιέρο της Επισκοπής, το σουτ του επερχόμενου Σηφακάκη θα κοντραριστεί και η νέα προσπάθεια του Πετρογιαννάκη θα ανακοπεί από αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Λουμπάκη, το οποίο όμως τιμωρήθηκε με κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα.

15’ σουτ του Αντωνόπουλο, στην πορεία της μπάλας παρεμβαίνει ο Γκιόκας που πλασάρει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ματαραγκάσι με νέο πλασέ «γράφει» το 2-0.

18’ ο Νάκας με κάθετη πάσα βρίσκει τον Φράγκο, το σουτ του διώχνει ο Δανδάλης.

45’ καλό σουτ του Αντωνόπουλου, σώζει και πάλι ο Δανδάλης.

49’ σουτ του Σηφακάκη έξω από την περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει και θα καταλήξει κόρνερ.

50’ ο Γασπαράκης εκτελεί το κόρνερ, η κεφαλιά του Σηφακάκη θα φύγει άουτ.

59’ ο Φράγκος εκτελεί κόρνερ, ο Γεωργούλης θα πιάσει την κεφαλιά, διώχνει ο Δανδάλης και από κοντά ο Ματαραγκάσι θα πετύχει το 3-0.

70’ με κάθετη πάσα ο Σηφακάκης θα βγάλει τετ α τετ τον Γασπαράκη, αλλά τελευταία στιγμή θα τον προλάβει και θα διώξει την μπάλα ο Νικηφόρος.

78’ σέντρα του Νάκα, ο Ματαραγκάσι με πλασέ θα πετύχει το 4-0.

88’ φάουλ του Νάκα, σουτ του Ματαραγκάσι η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και θα φύγει άουτ.

91’ σέντρα του Φράγκου, ο Νάκας με κεφαλιά τροφοδοτεί τον Σπανουδάκη, ο οποίος θα πιάσει ένα σκαστό σουτ και στην πορεία της θα πεταχτεί ο Ματαραγκάσι και με κεφαλιά θα διαμορφώσει το τελικό 5-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δασκαλομαρκάκης, Λιοδάκης, Βαρβαντάκης.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 6’ Γκιόκας, 15’, 59’, 78’, 90’+ Ντ. Ματαραγκάσι.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 15’ Γκιόκας, 88’ Ντ. Ματαραγκάσι.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιώργος Βλαστός): Νικηφόρος, Νάκας, Αντωνόπουλος, Λουμπάκης, Γεωργούλης, Χαλκιαδάκης, Σουμπασάκης (81’ Λαζαρίδης), Σκούφος, Γκιόκας (77’ Α. Σπανουδάκης), Φράγκος, Ντ. Ματαραγκάσι.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Πετρογιαννάκης, Δ. Κλειδής, Γιαπεντζάκης, Γασπαράκης (81’ Αβντία), Γ. Βογιατζάκης, Καραγιώργης (71’ Δραμιτινός), Σηφακάκης, Α. Βογιατζάκης, Ν. Αποστολάκης (60’ Τσόλας), Μάνσε (46’ Μαραγκουδάκης).

Προηγούμενο άρθροΧωρίς άγχος για ότι καλύτερο σήμερα στην Επισκοπή
Επόμενο άρθροΤην Δευτέρα (15/01) κληρώνει για τους Προπαίδες ΕΠΣΡ