Έσπασε… τα δοκάρια η ομάδα μας και «κόλλησε» στο 0-0 με την Κάλυβο

Στο «λευκό» 0-0 κόλλησε η ομάδα μας στην Αλφά με αντίπαλο την Κάλυβο σε παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας έχοντας και πάλι πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεση της, πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση, αλλά στάθηκε άτυχη, έχοντας τρία δοκάρια και χάνοντας ευκαιρίες να «καθαρίσει» τη νίκη από το α’ ημίχρονο. Ειδικότερα στο πρώτο εικοσάλεπτο, ο ΟΦ Αρμένων μπήκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας σαν την γάτα με το ποντίκι τους γηπεδούχους, διάστημα όπου σε δύο περιπτώσεις ο Ηλίας Χνάρης και σε μία ακόμη ο Αλέξανδρος Βερνάδος σημάδεψαν τα δοκάρια του Κισανδράκη. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, έχασαν με την σειρά τους μεγάλη ευκαιρία στο 63’ με τον Χ. Ψωμά να αστοχεί σε πέναλτι. Όμως και η ομάδα μας έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε του ματς, διπλή με τους Δραμιτινό και Τριχάκη να μην μπορούν να βρουν τον στόχο.

Kalyvos-OF_Armenon_Xnaris_Hlias Kalyvos-OF_Armenon_Vogiatzakis_Giorgos_4 Kalyvos-OF_Armenon_Trixakis_Giorgos Kalyvos-OF_Armenon_Petrogiannakis_Giorgos Kalyvos-OF_Armenon_Kleidis_Petros Kalyvos-OF_Armenon_Dandalis_Ntinos_3 Kalyvos-OF_Armenon_Vogiatzakis_Giorgos_3 Kalyvos-OF_Armenon_7 Kalyvos-OF_Armenon_4 Kalyvos-OF_Armenon_Dandalis_Ntinos_2 Kalyvos-OF_Armenon_Vogiatzakis_Giorgos_2 Kalyvos-OF_Armenon_pagkos_OFA Kalyvos-OF_Armenon_Tsagkarakis_Manolis_Nikos Kalyvos-OF_Armenon_5 Kalyvos-OF_Armenon_Vogiatzakis_Giorgos_1 Kalyvos-OF_Armenon_Dandalis_Ntinos Kalyvos-OF_Armenon_3 Kalyvos-OF_Armenon_1

Φάσεις και γκολ

2’ σουτ του Χνάρη, η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Κισσανδράκη.

11’ όμορφη συνεργασία Χνάρη-Βερνάδου και σουτ του δεύτερου, η μπάλα θα βρει στη συμβολή των δοκών της Καλύβου.

14’ φάουλ του Δρίτσα, κεφαλιά του Ν. Ψωμά, η μπάλα σταματάει στο δεξί δοκάρι του Δανδάλη.

17’ νέα λόμπα του Χνάρη, η μπάλα και πάλι θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

45’ καλή εκτέλεση φάουλ του Τριχάκη, η μπάλα θα φύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

63’ ανατροπή του Πετρογιαννάκη πάνω στον Πλαΐτη και ο κ. Καλυβιανάκης δίνει πέναλτι υπέρ της Καλύβου. Το εκτελεί ο Χ. Ψωμάς και στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

86’ κόρνερ του Θ. Γασπαράκη, ο Δραμιτινός στο δεύτερο δοκάρι θα πλασάρει πάνω στα σώματα, ο Τριχάκης θα πάρει το ριμπάουντ, αλλά το σουτ του από το σημείο του πέναλτι θα φύγει ελάχιστα άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλυβιανάκης, Βαρβαρντάκης, Κοκκινάκης.

ΚΑΛΥΒΟΣ (Τάκης Μαρής): Κισανδράκης, Χ. Ψωμάς, Ν. Ψωμάς (60’ Φραγκιαδάκης), Μ. Σπανουδάκης, Λεκάκης, Γ. Τζαγκαράκης, Σταρράς, Ξυνομηλάκης, Δρίτσας, Πλαΐτης (75’ Ν. Τσαγκαράκης), Προχεράκης (88’ Βασσάλος).

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Καραγιώργης, Πετρογιαννάκης, Μάνσε (68’Θ. Γασπαράκης), Χνάρης, Τριχάκης, Π. Κλειδής, Λεονάρντο, Γ. Βογιατζάκης (80’ λ.τ. Δραμιτινός), Ντιμιτρόφ, Βερνάδος (84’ Θεοδωράκης).

Προηγούμενο άρθροΤο Σάββατο οι Προπαίδες μας στα Λιβάδια
Επόμενο άρθροΣήμερα φιλικό της ομάδας μας με τη Μικτή Νέων ΕΠΣΡ